Új fülbevalóval leptem meg magam az ékszershopból

A nők és a vásárlás. Mindig is úgy éreztem, hogy ízig-vérig nő vagyok. Hogy miért? Mert imádok mindent, amit a csajok számára gyártanak. Sminkcuccok? Rajongója vagyok! Divatos ruhák? Jöhet! Ékszerek? Igen!

fülbevalóNéha úgy érzem, hogy nem tudok már akkora szekrényt, neszesszert, vagy ékszertartó dobozt venni, hogy mindenem elférjen, de egyszerűen nem tehetek róla, mindig elcsábulok egy-egy új darab láttán.

Az utóbbi időben megpróbáltam magam kicsit visszafogni ilyen téren, mivel a párom már megjegyezte, hogy nem vagyok én híres filmsztár, hogy ennyi „ketyerém” legyen. Oké, valamilyen szinten igaza van, de mivel ő férfi, nehezen tudja megérteni, hogy egy nőnek szüksége van ilyen dolgokra, hogy jól érezze magát.

Arról nem is beszélve, hogy azért is csinosítgatom magam, hogy őt minden nap le tudjam venni a lábáról. Igaz, hogy ő mindig azt mondja, hogy reggel is szép vagyok, smink és csillogó ékszerek nélkül, kinyúlt pólóban, de azért mindig látom a szemében a csillogást, amikor kicsinosítva lát engem.

Lényeg ami a lényeg, megbeszéltem magammal, hogy csak akkor megyek el mostantól vásárolni, hogyha elérek egy kisebb célt, akkor meglephetem magamat valami kis kedves aprósággal.

Sikerült a terv!

A legutóbbi szerzeményem egy csodaszép fülbevaló volt! Hogy mi volt a vásárlás oka? Nos, hétvégén elhatároztam, hogy kivasalom a párom összes ingjét, ami a vasalós kosárban van, ha pedig ez sikerül, akkor megérdemlem, hogy felmenjek az egyik kedvenc weboldalamra, az ékszershopra és onnan meglepjem magam valami széppel.

Gondolom azt már kitaláltátok, hogy sikerült a kitűzött cél, tényleg kivasaltam az összes inget. Bevallom, nem volt egyszerű, sőt, gyors sem, mivel az utóbbi időben kissé elhanyagoltam ezt a házimunkát. Nem tudok mit tenni, utálom, de most erőt vettem magamon.

Szombat délután bekapcsoltam az egyik kedvenc csajos filmemet, a Koszorúslányokat, közben pedig nekiálltam a munkának. Amíg elértem a stáblistáig, sikerült kivasalnom harminc inget! Harmincat! Ugye milyen komoly teljesítmény?

A legújabb fülbevalóm

A vasalás végeztével egyből le is ültem a számítógépem elé és felmentem az ékszershop oldalára. Annyi szép fülbevaló, nyaklánc, karkötő és fülbevaló fogadott, hogy teljesen elaléltam a látványtól.

Azt már az előbbiekben többször is említettem, hogy nagy rajongója vagyok az ékszereknek, a személyes kedvenceim pedig a fülbevalók. Van karika fülbevalóm, lógós fülbevalóm, pici fülbevalóm, csillogós fülbevalóm, diszkrét fülbevalóm és még sorolhatnám. Én vagyok a fülbevalók Gombóc Artúrja, ezért nem csoda, hogy aznap délután is ezt a szekciót nyitottam meg.

Átnéztem a divatos, bizsu fülbevalókat és hamar ráakadtam egy gyönyörű példányra. Egy lógós, geometriai mintás fekete-arany csodára. Gyorsan be is tettem a kosaramba és egyből meg is rendeltem.

A megrendelés utáni perctől tűkön ültem és vártam, hogy megérkezzen a kollekcióm legújabb darabja. Azért is szeretek az ékszershopról rendelni, mert nagyon gyorsan szállítják ki a termékeket. Ebben az esetben is így lett, már két nappal később megérkezett a rendelésem, én pedig nagyon örültem neki, mert élőben még szebb volt, mint a képen.

Azt hiszem ez a fülbevaló lesz idén nyáron az egyik kedvenc kiegészítőm!