Most már akár kedvenc mesehősöd bőrébe is belebújhatsz!

Minden évben elérkezik a farsang és a Halloween, amikor bárki szabadon beöltözhet, és még a megvető pillantásoktól sem kell tartania. Ma már nem is annyira meglepő, ha felnőttek vagy gyerekek valamilyen jelmezben szaladgálnak az utcán, napjainkban már bármi lehetséges, bárki lehet egy csúf szörny vagy éppen egy Disney-hercegnő. De talán a Disney-hercegnők menőbbek, ők sosem mennek ki a divatból, van, aki akár évekig is hódít nem csak a kicsik, hanem a nagyok világában is.

Egy mese komoly vizuális hatást gyakorol a gyerekekre, az pedig vitathatatlan, hogy az elmúlt évek egyik legsikeresebb meséje a Jégvarázs volt, mindenki fejében csengenek az ismerős dallamok, és képzeletükben Olaf, Anna vagy éppen Elza képében táncolnak. Szerencsére ez már nem csak a fantáziánkban lehetséges. Egyik nap például már kezdtem azt hinni, hogy képzelődöm, mert nem egy Elzával találkoztam, míg jártam a várost, és ami még ennél is érdekesebb volt, hogy bár a jelmezük hasonló, mégsem nézett ki mindegyikük ugyanúgy, hiszen minden jelmez alatt egy másik személy lapult. Mivel unokahúgom is nagy fanatikus, gondoltam, jó lenne őt is meglepni eggyel.

Talán az ötödik vagy hatodik Elza jelmezes figura jött velem szembe, amikor már nem bírtam a kíváncsiságomat uralni, és egyiküket leszólítottam, tudni szerettem volna, mégis honnan szerezte be ezt a különös, ám megszólalásig hasonlító maskarát. Kicsit kinevetve túlbuzgó kíváncsiságomat, nem félt megosztani velem titkát, és elárulta, hogy ezek a csodaruhák a Játék Webshop oldalán elérhetőek. Most én is tűkön ülve várom az Elza jelmezt, és nagyon remélem, hogy az unokahúgom örülni fog neki.