Mindenkinek van kedvenc filmje, színésze

digital-art-398342_1280

Szerintem mindenkinek, van egy kedvenc filmje, a nők bevallják, hogy szeretik, a csöpögős, nyálas, szerelmes filmeket, a férfiak persze nem! Az én időmben, nagy sláger volt, a Dirty Dancing, a Top Gun… Te gondolkodtál már rajta, neked ki a kedvenc, melyik film?

Az ideálok, és a valós férfiak

Mindenkinek vannak kedvenc színészei is, és persze a csajok olvadnak a macsónak tűnő férfiaktól. A mai napig, elolvadok, ha megnézem a Top Gun című filmet, és a szívszorító találkozást, szakítást, repülést, motorozást mindig ezekhez az emberekhez igyekszünk hasonlítani leendő párunkat!

Aztán, amikor az élethez egyre közelebb álló dolgokat vélünk elfedezni, rájövünk, hogy ezek, csak filmek, és csak szerepek, amik az életben, nem így játszódnak le!

Persze, hasonlíthatjuk a valóságot a filmekhez, és élhetünk meg olyan dolgokat, hasonlóan, amik lejátszódnak egy filmben is, de aztán van, hogy felébredünk, a rideg valóságba!

Az én nagy Ő-m

Persze nem Tom Cruise az, de nem is bánom! Igaz, a mai napig szeretem a filmjeit, legyen az, az előzőkben említett, vagy akár a Coctail, de szeretem, az Egy becsületbeli ügyet is! Nehogy azt higgyétek, hogy csak a csöpögős, nyálas dolgokat szeretem, ezáltal a pasim is az! Hát nem!

Kemény ember! Igaz vélhető összehasonlítás, a két ember között, ha úgy szeretném! Szereti a motorokat, és jóképű! Nekem nincs nála jobb!

Na, és persze mára tudom, hogy nem kell a filmekhez hasonlítani az élet eseményeit!

Időközönként éreztetnünk kell, a szeretetünket

Nekünk mindegy, hogy Valentin nap van, vagy Karácsony, minden nap szeretni lehet a másikat! Félre ne értsétek, szeretem a Karácsonyt, hiszen, a szeretet ünnepe! Nálunk tényleg az! Nagy a család, összejövünk, nagy ebédet csapunk, és apró, akár saját ajándékokkal lepjük meg egymást! Nem kell milliomosnak lenni, hogy örömet tudjunk szerezni a másiknak! Én például, egész évben gyűjtögetek az ajándékokra! Tavaly kitaláltam, hogy elég ütött kopott a párom motoros bukója, így kap egy újat! Szerencsém is volt, mivel az egyik barátja pont egy ilyen motoros boltban dolgozik, és szólt, hogy vannak akciós bukósisakok náluk. Így gyorsan meg is vettem neki, azt, amit előtte hónapokkal kinézett magának!

De nem kell mindig ajándékot venni, hiszen, kedveskedhetünk, egy finom vacsorával, egy üveg jó minőségű borral, vagy egy hétvégi mozizással, amit közösen töltünk el!

A fontos, nem kell egy napot kiemelni, felesleges, hiszen minden nap egy szerencse, amit egymással tölthetünk!