Mi a különbség a motoros csizma, és a cipő között

Sokan szeretnék a motorosok közül a lábukat biztonságban tudni, ugyanakkor vannak, akik nem szeretik a csizmákat! Mit tudnak ők tenni?

Megfelelő motoros öltözék

Sajnos nem mindenki teheti meg, hogy a számára megfelelő, vagy neki tetsző motoros öltözéket használjon. Nem titok, hogy ezeknek a motoros ruháknak azért elég borsos az ára. Van, aki megveszi a legolcsóbbat, ami nem biztos, hogy a legszerencsésebb, de legalább igyekszik azért, hogy vigyázzon magára, megóvja magát, egy esetleges baleset során.

Mindenkinek, aki motort használ, kötelező lenne a megfelelő öltözék viselése.

Milyen lábbelik közül választhatok

A megfelelő cipő ugyan olyan fontos, mint a megfelelő ruházat! Sokan csak felvesznek valamilyen lábbelit a lábukra, és abban motoroznak. Eznem igazán praktikus, és hosszú távon nem jó megoldás.

A motoros csizmák között, elég széles a paletta a termékeket illetően. Rengeteg csizma közül lehet válogatni. De mi van a motoros cipőkkel? Jogos a kérdés, vajon ugyan olyan jó, mint a csizma?

Kinek ajánlott a cipő?

Azoknak, akik mindennapos viseletként használják, vagy egyszerűen, kényelmesebbnek, praktikusabbnak tartják csizma helyett. Ezek már, ugyan olyan profin felszereltek, mint a hosszabb szárú változatuk.

Rengeteg jó tulajdonsággal rendelkeznek, úgy, mint a csúszásgátló, olajálló gumitalp, vízálló, légáteresztő bélés, erősített varrással.  Ami nagy extra, mint sok másik csizmában, úgynevezett emlékező habbal van a talp része ellátva, ami azt jelenti, hogy felveszi a láb formáját.

A méretezése is nagyon jó, mert a legkisebbtől, a legnagyobbik megtalálható, így senkinek nem kell aggódnia, hogy nem talál a lábának megfelelő motoros cipőt!