Egy ikrektől sem kell megijedni

A filmekben amikor megjelenik egy iker pár, mindig nagyon aranyosnak találjuk őket. A legtöbb családi moziban az ikrek gyerekek a legcukibbak és legimádnivalóbb csöppségek. Valljuk be, a mi szívünk is ellágyul, amikor meglátjuk az apróságokat a vásznon, akik úgy hasonlítanak, mint két tojás.

De, a való életben sok anyuka és apuka megijed, amikor kiderül, hogy nem csak egy babájuk lesz. Hiszen dupla akkora a felelősség és kétszer annyi a teendő, ha egyszerre két gyerkőc jön a világra. Persze az öröm is kétszer nagyobb.

Mégis, sok kérdést és kétséget felvet az ikrek születése. Hogyan fogunk rájuk vigyázni? Hogy visszük el őket sétálni? A válasz egyszerű! Testvér babakocsiban.

testvér babakocsi

Vannak kifejezetten testvéreknek kifejlesztett babakocsik, amiknek két ülőrészük van ugyanazon a vázon. Így egyszerre lehet a gyerekeket szállítani, nem kell külön babakocsikkal bajlódnunk. Ez nem csak egyszerű, de praktikus is!

Ezek a babakocsik minden várakozásnak megfelelnek. Kényelmesek, a babáknak és szülőknek egyaránt, mert állítható a váz és az ülés rész is. Ergonomikusan vannak megtervezve, így minden igényt kielégítenek.

Lehet cserélni az ülés részüket attól függően hogy mekkora gyereknek kell és milyen időben szeretnénk használni. Ki is vehetjük őket és használhatjuk mózeskosárként vagy autós babahordozóként.  Sőt, meg is fordíthatjuk őket attól függően, hogy a gyerekek menetirányba vagy felénk szeretnének nézni.

Továbbá mindenféle rekesszel és tartóval is el vannak látva, ahova nyugodtan pakolhatjuk a baba cuccokat, vagy épp a bevásárlást. Ez is praktikus, mert így nem kell plusz terheket cipelnünk.

A biztonság is nagyon fontos tényező, de a testvér babakocsik ezt a próbát is kiállják. A minőség szinte garancia. A kerekek kialakítása alkalmas minden terepre, a fékező rendszer pedig egyszerű és megbízható. Ha véletlenül elered az eső, akkor sem kell attól tartanunk hogy a picik megfáznak, mert az ülő részek vízállóak és lehajthatóak. A belső huzat könnyen kiszedhető és mosható, így a kicsik környezete mindig tiszta lesz.

Van is egy remek weboldal, ahol nagy választékban található testvér babakocsi. Itt biztosan megtalálhatjuk a legmegfelelőbb babakocsit. Ezt segítik a részletes leírások és a képek. Továbbá, ha 100.000 forint felett vásárolunk, akkor ingyenes a kiszállítás!

Nem kell hát megijedni az ikrek születésétől a való életben sem, hiszen a kellő felkészülés után, mi is megtapasztalhatjuk azt az idillt, amit a filmekben látunk.